Isännöinti:

Tarjoamme taloyhtiölle laadukasta, joustavaa ja yksilöllistä isännöintipalvelua. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja ajantasainen tieto isännöintialasta sekä vuosien kokemus. Yhdessä tunnettujen ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa huolehdimme taloyhtiöstäsi.

Tarjoamme kaikille asiakasyhtiöillemme taloyhtiön omat kotisivut, joille kootaan kattava infopaketti taloyhtiöstä: säännöistä, autopaikoista, saunavuoroista, pesulasta sekä muusta asumiseen liittyvästä. Sivujen sisältö laaditaan yhteystyössä taloyhtiön vastuuhenkilöiden kanssa asukkaiden tarpeet huomioon ottaen.

Asiakkaiden käytössä on monipuoliset netti-lomakkeet, joilla voit tehdä tilauksen isännöitsijätodistuksesta, avaimesta, autopaikasta, saunavuorosta ja yhteydenottopyynnöstä tai ilmoittaa muutosta, viasta tai esimerkiksi yhteystietojen muutoksesta. Toivomme, että varaat käyntiajan tullessasi asioimaan, silloin pystymme paremmin ja nopeammin palvelemaan sinua.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ja kerro taloyhtiöstäsi, jotta voimme keskustella kanssasi, millaista palvelua juuri sinun taloyhtiösi haluaa ja tarvitsee.