Varaa tai irtisano autopaikka alla olevalla lomakkeella.

Täyttöohjeet:

  • Täytä sopimus huolellisesti. Täytä kaikki tarvittavat kohdat ja tutustu sääntöihin.
  • Paikat vuokrataan aina täysiksi kalenterikuukausiksi.
  • Lähettämällä sopimuksen hyväksyt taloyhtiössä voimassa olevat autopaikkoja koskevat säännöt sekä sitoudut maksamaan kulloinkin voimassa olevan autopaikka veloituksen.
  • Paikka maksetaan vastikemaksun yhteydessä, vuokralaisille lähetetään erillinen lasku.
  • Sopimuksen lopussa on yleiset käyttösäännöt, huomioithan, että taloyhtiössä voi olla näistä poikkeavia sääntöjä. Mikäli sellaisia on, lähetämme ne sinulle sähköpostilla saatuamme sopimuksesi.

Autopaikkasäännöt:
1. Sopimus on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
2. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ellei toisin sovita. Irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi. Sopimus tulee irtisanoa pois muutettaessa tai kun paikka ei enää tarvita.
3. Autopaikka veloitus (kulloinkin voimassa oleva) maksetaan etukäteen taloyhtiön vastikkeen maksupäivänä.
4. Autopaikka vuokrataan liikenteessä olevalle ajoneuvolle, jonka tulee sopia parkkiruutuun. Autotallit eivät ole varastotiloja, ne vuokrataan ajoneuvon pysäköintiin.
5. Auton korjaus ja suuret huoltotoimet sekä auton peseminen on kielletty vuokratulla parkkipaikalla tai piha-alueella.
6. Autopaikan haltija on velvollinen huolehtimaan siisteydestä vuokratulla paikalla.
7. Lohkolämmittimen ja sisätilalämmittimen (yht. max 1000 W) käyttö on sallittu, ellei taloyhtiössä ole toisin päätetty. Sähköturvallisuus syistä auton lämmitysjohto on aina irrotettava tolpasta käytön jälkeen.
8. Vuokranantajalla on oikeus määritellä ajat, jolloin sähköä toimitetaan verkostoon. Laitteiden mahdolliset puutteet tai viat ja niistä aiheutuvat haitat, eivät oikeuta vuokralaista vahingonkorvauksiin tai vuokran alennuksiin.
9. Lähtökohtaisesti jokaiselle huoneistolle pyritään tarjoamaan yksi autopaikka. Mahdollisesti yli jäävät paikat voidaan vuokrata 2. tai 3. paikoiksi halukkaille taloyhtiön sääntöjen mukaisesti. Kaikissa taloyhtiöissä ei välttämättä ole tarjota jokaiselle huoneistolle autopaikkaa.
10. Autopaikan avain on taloyhtiön omaisuutta ja se tulee palauttaa sopimuksen päätyttyä. Palauttamattomista avaimista peritään kulloin voimassa oleva todellinen hankintahinta mahdollisine kuluneineen.
11. Taloyhtiö pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.